Haveservice

Pålidelig haveservice til en fornuftig pris

Mit navn er Jacob Christensen, og jeg er ejer af JC Haveservice, som blev stiftet i 2015.  Jeg er uddannet som driftsleder indenfor landbruget, men jeg har altid haft grønne fingre, og det kriblede i dem at komme til at arbejde med have og anlæg. Det fik jeg mulighed for, da jeg flyttede til et mindre landsted med et haveareal på 3000 m2. Jeg fik haven til at stå flot og skarp, hvilket gav mig lysten til at skifte branche og starte min have- og anlægsvirksomhed, så mine grønne evner kunne komme andre til gavn.

Jeg sætter en stor ære i at gøre mit arbejde perfekt ud fra kundens ønsker, så du kan trygt stole på mig som en pålidelig havemand, der udfører arbejdet, som vi har aftalt – din tilfredshed, mit mål!

JC-trekanten

Havearbejde udføres i Hedensted, Horsens og Vejle kommune og hele Østjylland samt Trekantsområdet

Mit domicil ligger i Hedensted kommune, og jeg dækker Horsens og Vejle kommune samt det øvrige Østjylland inkl. Trekantsområdet.

Have- og anlægsservice som underentreprenør

Jeg har samarbejdet med andre firmaer og tilbyder derfor min service som underentreprenør, så kontakt mig hvis du vil have et frugtbart samarbejde med en solid og stabil arbejdspartner.